METAL DISPONIBIL

  • Aluminiu
  • Alama
  • Argint 925
  • Bronz
  • Cupru
  • Argint german (nickel silver)

Fiind gravate manual, literele nu vor fi chiar perfect aliniate si la milimetru. Consider ca acest lucru contribuie la unicitatea piesei si îi da un aspect aparte.

Nu toate piesele pot fi gravate si pe verso. Gravarea poate lasa o urma pe spate, in functie de material si grosimea lui. In schimb gravarea nu se va estompa in timp, fiind adancita in metal.

Bratara Angel Wings

Bratara Angel Wings

Bratara din argint, in forma dreptunghi, pe care am gravat doua aripi de inger. Are snur reglabil din piele intoarsa, negru.

Se poate personaliza cu alt metal, culoare la snur, dimensiune. 

Pret 100 lei.

* Deoarece gravura este stantata cu ajutorul unor poansoane de metal, acestea lasa o usoara urma pe verso, de aceea nu se poate grava si pe spate.
* Poansoanele vin cu un font anume, nu se poate grava decat cu cele disponibile, la fel si pentru simboluri (le puteti alege din imagini).
* Produsele sunt realizate pe comanda special pentru dvs, nu pot fi vandute altcuiva, de aceea nu lucrez in sistem ramburs. Dupa trimiterea comenzii veti primi detaliile pentru plata, dupa efectuarea platii se incepe lucrul la comanda. In cazul unor comenzi mai mari putem lucra cu un avans de 50%.
* Curierul se achita de dvs. cand ajunge produsul. Daca este vorba de un cadou, se poate adauga costul curierului la plata in avans si astfel persoana caruia ii daruiti va trebui doar sa accepte produsul de la curier :)

Nume *
Nume
Metoda de livrare *
Daca exista vreo data limita pentru a primi produsul, te rog sa ma anunti
Daca exista vreo data limita pentru a primi produsul, te rog sa ma anunti
In functie de numarul comenzilor in lucru, vom verifica daca se poate realiza in timpul dorit
Dimensiune bratara *
Bratarile sunt reglabile dar dorim sa fim cat mai aproape de dimensiunea dvs.
Optional se poate grava un simbol din cele disponibile
Bratari cuplu "Penguins"

Bratari cuplu "Penguins"

Bratari cuplu "Patience"

Bratari cuplu "Patience"

0