METAL DISPONIBIL

  • Aluminiu
  • Alama
  • Argint 925
  • Bronz
  • Cupru
  • Argint german (nickel silver)

Fiind gravate manual, literele nu vor fi chiar perfect aliniate si la milimetru. Consider ca acest lucru contribuie la unicitatea piesei si îi da un aspect aparte.

Nu toate piesele pot fi gravate si pe verso. Gravarea poate lasa o urma pe spate, in functie de material si grosimea lui. In schimb gravarea nu se va estompa in timp, fiind adancita in metal.

Bratara Angel

Bratara Angel

Bratara personalizata din disc de aluminiu sau argint, avand decupata o forma de ingeras in interior. 

Ingerasul decupat poate fi centrat sau poate fi mai sus pentru a lasa in partea de jos un mic spatiu pentru cateva caractere (cam 5) de gravat, cum ar fi numele dvs sau cuvinte simbolice: "love", "hope", "star" etc.

Pret: 80 lei aluminiu / 130 lei argint.

Daca ai dori o alta forma decupata, poti mentiona asta in formular!

Nume *
Nume
Metoda de livrare *
Daca exista vreo data limita pentru a primi produsul, te rog sa ma anunti
Daca exista vreo data limita pentru a primi produsul, te rog sa ma anunti
Bratarile sunt reglabile dar dorim sa fim cat mai aproape de dimensiunea dvs.
Din ce metal ai dori sa fie? *
Optional se poate grava un simbol din cele disponibile
Daca sa aiba ceva gravat, sa fie cu panglica sau snur etc.

Note:

* Deoarece gravura este stantata cu ajutorul unor poansoane de metal, acestea lasa o usoara urma pe verso, de aceea nu se poate grava si pe spate.
* Poansoanele vin cu un font anume, nu se poate grava decat cu cele disponibile, la fel si pentru simboluri (le puteti alege din imagini).
* Produsele sunt realizate pe comanda special pentru dvs, nu pot fi vandute altcuiva, de aceea nu lucrez in sistem ramburs. Dupa trimiterea comenzii veti primi detaliile pentru plata, dupa efectuarea platii se incepe lucrul la comanda. In cazul unor comenzi mai mari putem lucra cu un avans de 50%.
* Curierul se achita de dvs. cand ajunge produsul. Daca este vorba de un cadou, se poate adauga costul curierului la plata in avans si astfel persoana caruia ii daruiti va trebui doar sa accepte produsul de la curier :)

Bratara 'Love date'

Bratara 'Love date'

Bratara "Te iubesc"

Bratara "Te iubesc"

0