METAL DISPONIBIL

  • Aluminiu
  • Alama
  • Argint 925
  • Bronz
  • Cupru
  • Argint german (nickel silver)

Fiind gravate manual, literele nu vor fi chiar perfect aliniate si la milimetru. Consider ca acest lucru contribuie la unicitatea piesei si îi da un aspect aparte.

Nu toate piesele pot fi gravate si pe verso. Gravarea poate lasa o urma pe spate, in functie de material si grosimea lui. In schimb gravarea nu se va estompa in timp, fiind adancita in metal.

Bratara Norocoasa

Bratara Norocoasa

Bratara ce poarta noroc :) A fost creata pentru nepotica mea Lorena (1 anisor), din disc de argint si snur rosu reglabil.

Pret:

- 50 lei disc de 1.3 cm pe care incape un simbol / caracter.

- 70 lei disc de 1.9 cm pe care incap 4 caractere la margine in semicerc.

Nume *
Nume
Metoda de livrare *
Daca exista vreo data limita pentru a primi produsul, te rog sa ma anunti
Daca exista vreo data limita pentru a primi produsul, te rog sa ma anunti
Dimensiune bratara
Bratarile sunt reglabile dar dorim sa fim cat mai aproape de dimensiunea dvs.
Optional se poate grava un simbol din cele disponibile

* Deoarece gravura este stantata cu ajutorul unor poansoane de metal, acestea lasa o usoara urma pe verso, de aceea nu se poate grava si pe spate.
* Poansoanele vin cu un font anume, nu se poate grava decat cu cele disponibile, la fel si pentru simboluri (le puteti alege din imagini).
* Produsele sunt realizate pe comanda special pentru dvs, nu pot fi vandute altcuiva, de aceea nu lucrez in sistem ramburs. Dupa trimiterea comenzii veti primi detaliile pentru plata, dupa efectuarea platii se incepe lucrul la comanda. In cazul unor comenzi mai mari putem lucra cu un avans de 50%.
* Curierul se achita de dvs. cand ajunge produsul. Daca este vorba de un cadou, se poate adauga costul curierului la plata in avans si astfel persoana caruia ii daruiti va trebui doar sa accepte produsul de la curier :)

Bratara Heart

Bratara Heart

Snururi, panglici

Snururi, panglici

0