METAL DISPONIBIL

  • Aluminiu
  • Alama
  • Argint 925
  • Bronz
  • Cupru
  • Argint german (nickel silver)

Fiind gravate manual, literele nu vor fi chiar perfect aliniate si la milimetru. Consider ca acest lucru contribuie la unicitatea piesei si îi da un aspect aparte.

Nu toate piesele pot fi gravate si pe verso. Gravarea poate lasa o urma pe spate, in functie de material si grosimea lui. In schimb gravarea nu se va estompa in timp, fiind adancita in metal.

Medalion Circle

Primul meu medalion, creat special pentru pisica mea și ulterior personalizat în mai multe versiuni, ca să aveți de unde alege. Bineînțeles, daca doriți vreo modificare sau vreți un alt accesoriu adăugat, spuneți-mi și încerc să vă fac dorința posibilă.Aluminiul e perfect pentru pisici, datorită greutății insignificante. Poate fi folosit și la câinii de talie mică, așa aș recomanda din cauza faptului că e ușor.

Photobucket

Circle:

Medalion din aluminiu, cu diametrul exterior de 2,5 cm (1 inch), foarte ușor, în ciuda grosimii de 0,8 mm (20 gauge). Pe o față a sa încap în jur de 12 caractere, se poate grava și pe spate (un număr de telefon, un nume, orice).

Preț: 23 lei.

Photobucket

Circle Heart:

Medalion din aluminiu, cu diametrul exterior de 2,5 cm (1 inch), foarte ușor, în ciuda grosimii de 0,8 mm (20 gauge). Pe o față a sa încap în jur de 12 caractere, se poate grava și pe spate (un număr de telefon, un nume, orice). Are adăugat o inimioară argintie cu dimensiuni 8x9 mm.

Preț: 25 lei.

Photobucket Photobucket

Circle Star:

Medalion format dintr-un cerc gol de aluminiu, cu diametrul exterior de 2,5 cm (1 inch), foarte ușor, în ciuda grosimii de 0,8 mm (20 gauge) și o steluță din cupru, dimensiuni 1,9 cm și grosime 1,2 mm. Pe cerc  încap în jur de 12 caractere pe o față, se poate grava și pe spate (un număr de telefon, un nume, orice). Pe steluță încap cam 5 caractere, de la un colț la altul.

Preț: 45 lei. Pentru acest medalion am creat 2 moduri de a purta steluța, în lateral sau pe mijloc. Photobucket

Photobucket

Miura cu medalionul ei

Miura cu medalionul ei

Cum, când, de ce?

0