METAL DISPONIBIL

  • Aluminiu
  • Alama
  • Argint 925
  • Bronz
  • Cupru
  • Argint german (nickel silver)

Fiind gravate manual, literele nu vor fi chiar perfect aliniate si la milimetru. Consider ca acest lucru contribuie la unicitatea piesei si îi da un aspect aparte.

Nu toate piesele pot fi gravate si pe verso. Gravarea poate lasa o urma pe spate, in functie de material si grosimea lui. In schimb gravarea nu se va estompa in timp, fiind adancita in metal.

Strangere de hrana pentru cateii din adapostul Botosani

Photobucket

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ADOR vă invită să participaţi la campania “Ne e fomică! Ne dai papică?”, organizată în perioada 2, 3 aprilie 2011, în parcarea Kaufland. Evenimentul are ca scop strângerea de hrană pentru căţeii din adăpostul Botoşani. Iubitorii de animale sunt invitaţi să doneze hrană pentru căţei: saci de 10 sau 15 kg de hrană uscată, conserve sau chiar plicuri mici cu mâncare pentru căţei.

Campania face parte dintr-o serie de evenimente şi proiecte pe care Asociaţia ADOR le va derula în prioada următoare la nivelul judeţului Botoşani. Printre acestea se numără un târg de adopţii pentru căţei şi pisici, o campanie de sterilizare gratuită a căţeilor şi pisicilor cu şi fără stăpân, precum şi strângerea de fonduri pentru crearea unui adăpost propriu pentru căţeii abandonaţi.

Va invităm aşadar să ne fiţi alături în încercarea de a reduce numărul căţeilor fără stăpân de pe străzi şi de a le oferi patrupedelor din adăposturi o viaţă frumoasă şi fără suferinţă.

ADOR BOTOŞANI 10. 03. 2011

Pentru a adăuga un banner pe site-ul vostru, puteți lua codurile de aici: Click

Cercei Playing

Cercei Playing

Set Green Jasp

0