METAL DISPONIBIL

  • Aluminiu
  • Alama
  • Argint 925
  • Bronz
  • Cupru
  • Argint german (nickel silver)

Fiind gravate manual, literele nu vor fi chiar perfect aliniate si la milimetru. Consider ca acest lucru contribuie la unicitatea piesei si îi da un aspect aparte.

Nu toate piesele pot fi gravate si pe verso. Gravarea poate lasa o urma pe spate, in functie de material si grosimea lui. In schimb gravarea nu se va estompa in timp, fiind adancita in metal.

Concurs 'We're having fun!'

Primul concurs organizat de mine contine o tema ce exprima veselie, bucurie, amuzament, totul pentru aceasta primavara. O poza in care sa-mi aratati ca animalele voastre se distreaza, sunt amuzante si vesele. Se adreseaza persoanelor care detin animalute, de orice fel: de la broscute, hamsteri si reptile pana la catei, cai sau orice doriti.

Premiul acordat va fi un medalion (in cazul unei pisici sau caine) sau un breloc/pandantiv pentru restul, in forma animalutului vostru (gasim o modalitate sa luam conturul) sau a rasei ce o reprezinta. Voi alegeti. Puteti vedea aici modele.

Perioada de inscriere:

18 - 25 aprilie - o saptamana in care puteti rascoli albumele voastre sau in care sa va surprindeti animalutul intr-un mod amuzant.

Pentru a va inscrie, trebuie sa accesati pagina de facebook KarisMetal, dati Like si apoi postati pe Wall poza pentru concurs, mentionand numele animalului.

Pasul urmator:

27 aprilie - In aceasta zi voi afisa 5 persoane care merg mai departe in concurs, vor fi alese de mine in functie de ce-mi transmite fiecare poza. Cautati deci poze cat mai clare, amuzante, care binedispun.

Finala:

28 - 5 mai - In aceasta saptamana, prietenii vostri au sansa sa va voteze, pe voi, cei 5 finalisti, pentru a decide castigatorul. Participantul cu cele mai multe like-uri va castiga premiul.

Pe 6 mai la ora 00:00 votarea se incheie, voi face un printscreen si voi anunta castigatorul.

Pentru ca mi-au placut toate cele 5 poze alese initial, locurile 2 si 3 vor primi un discount de 25%, respectiv locurile 4 si 5 un discount de 20% din valoarea unei eventuale comenzi.

Conditii:

- poza trebuie sa fie neaparat cu animalutul vostru (pot cere ulterior alte poze cu el pentru a verifica, in caz ca e ceva suspect)

- daca aveti mai multe animalute, puteti participa cu mai multe poze, dar doar cate o poza pentru fiecare animal

Cercei Cleopatra

Cercei Cleopatra

Cu ce mai merg bijuteriile...

0